4fpc.pl
Grzmiący w porcelanę
Witam,
1. imię i nick`a używanego w grze: Krzysztof/Red_Eye_PL
2. wiek: 27 lat
3. co porabiasz na co dzień: praca (sprzedawca stolarki PCV), narzeczona, zaoczne studia, wieczory przed kompem, piłka nożna (już raczej tylko w TV, starość nie radość)
4. tytuły gier w które chciałbyś z nami grać: głównie BFBC2, może być BF2 i CoDMW2, oczywiście BF3...
5. ewentualne doświadczenie w multigamingu: Wolfenstein ET, Fear Combat, CounterStrike, Quake 3 Arena, Unreal Tournament, CoD, BF2, CoDMW2 i MMORPG (WoW, Lineage 2 itp.)
6. krótkie uzasadnienie dlaczego my i czego oczekujesz od 4FPC
Dlaczego...
1. Poszukuję klanu, który nie przywiązuje dużej wagi do umiejętności tylko do spędzania mile czasu na dobrej zabawie
2. Duża średnia wieku:P
3. Grywałem z moimi znajomymi kiedyś w BF2 i wspominam te czasy bardzo pozytywnie - znowu bym pograł ze zgraną ekipą
Czego oczekuję....
1. Dobrej zabawy, gry na luzie ale z zaangażowaniem w poprawianie gry zespołowej
To chyba wszystko bo o to właśnie w tym wszystkim chodzi:)
W BFBC2 ostatnio nie grałem ale myślę, że wystarczy mi maks 5 minut żeby przypomnieć mojej prawej ręce jak się fraguje;]
Pozdro!!
Krzysiek
Grzmiący w porcelanę
hehe spoko nie jestem przywiazany do mojego nicka wiec moge go zmienic:) no problem
Grzmiący w porcelanę
Jestem z Poznania, zmieniłem nicka w grze na frager_PL żeby nie było już nieporozumień. W związku z tym od nowa lecę z levelowaniem więc prosze u wyrozumiałość). Zmienie też na forum i na ts'ie
Ostatnio edytowany przez Red_Eye_PL (04-03-2011 08:49:00)