4fpc.pl
Grzmiący w porcelanę
Witam,
Imię Cezary / rn: papuut
Mam 18 lat
Co porabiasz na codzień, szkoła, siłownia, gry.
Tytuły gier w które chciałbyś z nami grać i ewentualne doświadczenie w multigamingu. Od 4 lat jestem graczem CS 1.6, kilkanaście razy byłem już w top10 1vs1 ESL Funmap ladder, zachowanie konta było niemożliwe ponieważ banowali za multiaccount (:D). Ostatnim czasem brałem udział w jednym z największych eventów w CS, były to rozgrywki Cybersportu w 1vs1 Funmap.
Zająłem 4 miejsce (:<). Aktualnie zajmuje 4 miejsce w CS:CZ (będzie wyżej), były jeszcze różne osiągnięcia w 2vs2fm np jako pierwsi wygraliśmy z teamem MMA Panowie który posiadał 154 zwycięstwa i tylko 5 porażek (jedna z nami). Inne gry - Battlefield 2, bardzo lubię pograć na pozycji sniper'a w BFie, nigdy nie grałem teamowo więc chciałbym spróbować w klanie. Codziennie gram w grę zwaną League Of Legends. I w niedalekiej przyszłości zamierzam grać w Battlefield'a 3 i Dote 2.
Krótkie uzasadnienie dlaczego my i czego oczekujesz od 4FPC: Z tego co widziałem jest to jedyny klan który wymaga +18 co bardzo mnie cieszy, i dużo tytułów w które można pograć z innymi członkami klanu. Z góry dziękuję i czekam na werdykt :).
Ostatnio edytowany przez [69]papuut (24-04-2011 20:02:05)
Grzmiący w porcelanę
Oczywiście że rozumiem, aktualnie nie mam z kim grać dlatego szukam czegoś w stylu tego mg, aby pograć z nudów 4fun . A w pytaniu było abym napisał "ewentualne doświadczenie".