4fpc.pl
No witam szanownych Panów, tudzież piękne Panie. Kłania się Patryk, alias HEDEON.
Natknąłem się na wzmiankę o Waszym klanie gdzieś na forum o Battlefieldzie, i od razu pomyślałem że to clan dla mnie Mam 32 lata, pracuje w pełnym etacie, mam dziewczynę, plus mam sporo różnych zajawek takich jak fotografia, czy gitara, więc nie odpowiadają mi zazwyczaj wszelkiego rodzaju próby narzucenia mi ile i o jakich porach mam grać. A grać lubię, tylko staram się ograniczać. Tak więc liberalne dość podejście waszego klanu w tym temacie było kluczowe do tej decyzji. Nie będę ukrywał że najbardziej mi zależy na Battlefield 2 (tak, tej starej). Mam BFBC 2, i z niecierpliwością czekam na BF3. Chcąc nauczyć się latać jetem przed wyjściem BF3 kilka dni temu kupiłem sobie BF2, no i gra, mimo że stara, bardzo mi się spodobała. Chciałbym nauczyć się grać, a że lubię grać fair, i zespołowo przydałby się clan z ludźmi o podobnym podejściu. Już nie mówię o tym jak by było zajebiście razem pograć w BF3. Co tu jeszcze...
No tak jak pisałem, gram (a właściwie grałem)w BFBC2 (300 godzin) głównie z ludźmi z Herkules Polska, ale coś ostatnio serwer jest niedostępny. No kilka godzin pograłem w BF2, no i wcześniej sporo COD MW, COD MW2, i COD BO. Mam też Najnowszy Medal Of Honor, ale zraziłem się do gry i w sumie może w multi grałem na niej ze dwie godziny.
Na GG akurat za bardzo kontaktować się nie chcę, albo nie mogę, bo po prostu nie mam i nie używam, więc odezwę się do kezoon'a na maila, mam nadzieję że się nie obrazi.
No i nic, czekam na pomyśne rozpatrzenie mojego wniosku i więc ewentualnie do zobaczenia na Polu Bitwy